Montering af gaskomfur Pris

1 – Giv kort beskrivelse af opgaven
2 – Indtast dine kontaktoplysninger
3 – Vælg det bedste tilbud 😎


Hvem må montere et gaskomfur?

Har du besluttet dig for at skifte til et gaskomfur i dit køkken, skal du have en til at montere det for dig. Det kræver nemlig en autoriseret VVS installatør, hvis du skal have monteret et gaskomfur. Og hvorfor gør det så det?

Jo, det kræver en professionel fagmand, der har styr på, hvad han laver, da gas kan udgøre en alvorlig risiko, hvis det ikke bliver monteret korrekt. Derfor skal du kunne stole 100% på dit gaskomfur, når du skal i gang med at bruge det. Er det ikke installeret og monteret korrekt, kan det ende med at gå frygteligt galt, når du først begynder at tænde op for det. Så du skal bruge en VVS installatør til opgaven.

Hvad koster montering af et gaskomfur?

Det afhænger naturligvis af flere forskellige ting. Men du kan dog godt regne med et prisleje på et sted mellem 1.400 og 1.850 kroner ex. moms, alt afhængig hvem du vælger til at varetage opgaven. Nogle VVS firmaer vil tage lidt mere, andre vil tage lidt mindre – som det jo altid er i den branche.

Dog kommer det an på, om de forudsættende installationer er lavet, så komfuret bare skal monteres, eller om de også skal laves. Skal der laves grundlæggende installationer fra bunden af, kommer det nok til at koste tre-fire gange så meget. Men er der bare tale om en enkelt montering af dit gaskomfur, kan du godt regne med det førnævnte prisleje.

Få 3 prisforslag på montering af gaskomfur

For at gøre det nemmere for dig at få noget konkret at forholde dig til, når du skal have den bedste montering af gaskomfur pris, kan du med fordel indhente tre tilbud hos vores samarbejdspartner 3byggetilbud, som kan hjælpe dig med at finde helt konkrete priser på lige netop denne type opgave.

Du skal bar starte via knappen øverst på siden. Her skal du beskrive din opgave kort, indtaste dine informationer, og så er du ellers i gang med at indhente tilbud på monteringen af dit gaskomfur. Så får du nogle konkrete tal, du kan regne med.

Pas på dit gaskomfur – så holder det længere

Når du får dit nye gaskomfur installeret og monteret, er det en rigtig god idé at sørge for at vedligeholde det og holde det i god stand. På den måde kommer det også til at holde i mange flere år – akkurat ligesom så mange andre ting, vi køber til vores hjem. Det samme gør sig jo gældende for alt fra opvaskemaskinen til tørretumbleren, eller stereoanlægget i stuen.

Derfor kan det være godt at lære et par tips til vedligeholdelse af et gaskomfur, så du er sikker på, at du kan gøre det på den rette måde.

Derfor er det vigtigt med en professionel VVS installatør

Det er meget vigtigt, at det er en professionel VVS installatør, der kommer hjem til dig og afslutter opgaven med at montere dit gaskomfur, så du kan være sikker på, at det hele er monteret på den korrekte og sikre måde. På den måde skal du ikke være nervøs for at gå i gang med at lave mad på dit gaskomfur, og der er ingen risiko for, at der siver gas ud eller lignende, som kan være til alvorlig fare for dig og resten af husstanden.

Selvom det kan være fristende at prøve at montere det selv, skal du ikke gøre det. Det skal du lade en fagmand om.

Få pris på afmontering af gaskomfur

Skal du have skiftet dit gamle gaskomfur ud, skal du derfor også have afmonteret dit gamle gaskomfur. Dette kan du også få en professionel fagmand til, så du er sikker på, at det bliver gjort på den korrekte måde. Sådan en opgave kan du også indhente prisforslag på.

Uanset om du skal have afmonteret et gammelt gaskomfur, fordi du skal have et nyt gaskomfur, du skal skifte til induktion, eller fordi du skal rive køkkenet ned, kan du få tilbud på opgaven fra en professionel VVS installatør. Årsagen er sådan set underordnet.

3 fordele ved at skifte til gaskomfur

Der kan være flere fordele ved at skifte over til et gaskomfur. Går du lige nu bare med tanken om at få dig et gaskomfur, er der her tre fordele ved at skifte til et gaskomfur i dag.

1 – Det tager meget kort tid at varme dine pander og gryder op. Har du været vant til at bruge induktion, vil du blive overrasket over, hvor hurtigt panden bliver varm, hvis du begynder at bruge et gaskomfur.

2 – Juster hurtigt og nemt for varmen. På induktion kan justeringen nemt tage relativt lang tid, før du ser en effekt i gryden eller på panden. Et gaskomfur er meget mere konsekvent, forstået på den måde, at skruer du ned eller op for varmen, kan effekten ses med det samme på panden eller i gryden.

3 – Du bliver ikke påvirket af et eventuelt strømsvigt. Mister du strømmen i huset, skal du ikke være bange for, at du ikke kan lave mad på dit komfur. Har du induktion, er denne mulighed jo udelukket.

3 ulemper ved gaskomfur

Når der er fordele ved ting, er der som regel også en række ulemper. Og det samme gør sig naturligvis gældende for et gaskomfur. Derfor kigger vi her også lidt på nogle af de ulemper, du kan opleve ved at skifte til et gaskomfur.

1 – Det kan være dyrere i drift at bruge et gaskomfur i stedet for induktion. I disse tider med høj inflation er det dog næsten ikke til at sige, om det er dyrest med el eller med gas. Men vær opmærksom på at du kan opleve lidt højere udgifter, hvis du skifter til gas.

2 – Det kan også være en lille smule sværere at gøre rent. Et komfur med induktion kan du som regel bare lige tørre en klud over, mens der er flere kanter og områder med plads til snavs på et gaskomfur.

3 – Du skal bruge tid på at skifte gamle gasflasker ud med nye. Dette har du jo intet af med et induktionskomfur, men det er altså en opgave, du får, når du skifter til gaskomfur. Dette er dog hurtigt klaret, men stadig noget, der skal ordnes.