Udskiftning af rør i hus pris

1 – Giv kort beskrivelse af opgaven
2 – Indtast dine kontaktoplysninger
3 – Vælg det bedste tilbud 😎


I alle moderne hjem i Danmark er både vandrør og varmerør. Vandrørene sørger for, at der kommer rent vand i dine haner. Varmerørene sørger derimod for, at der kommer opvarmet vand rundt til alle dine radiatorer eller gulvvarmerør. Begge former for rør har dog begrænset holdbarhed. Derfor hænder det, at rørene skal udskiftes engang i mellem.

Hvad koster en udskiftning af rør i hus?

Det afhænger af opgavens omfang, hvad det koster at få udskiftet rør i huset. Prisen vil blandt andet afhænge af, hvor meget og mange af rørene, der skal udskiftes. Hvis rørene er blevet beskadiget, vil prisen også afhænge af, hvor stor skaden er. Dertil kan der også gå penge til at få følgevirkningerne af skaden repareret. Derfor kan det godt betale sig, hvis du ofte undersøger, om dine rør nu også er tætte og ubeskadiget. Hvis du gerne vil vide, hvad det konkret kommer til at koste dig, kan du med fordel gå i gang med at indhente priser på opgaven med det samme. Det er gratis og helt uforpligtende, og du kan gøre det på et minut. Du skal bare starte via knappen, som du finder herover.

Når du har utætte rør i huset

Hvis du har et utæt vand- eller varmerør, vil du opleve, at din vandregning bare stiger og stiger, selvom dit forbrug ikke stiger. Det skyldes, at selv en lille utæthed, der er på størrelse med et nålestik, kan lække helt op til 70 liter dagligt. Det kan så løbe op til 25.000 liter vand om året, som du slet ikke anvender, men stadig betaler for. Derfor er det altid en god idé at tjekke dine rør, hvis du oplever en pludselig stigning på dine vandrør.

Det handler ikke kun om din vandregning

Foruden at du skal betale for vand, som du slet ikke bruger, kan en utæthed i dine rør også medføre alvorlige følgeskader. Vandet kan ødelægge flere materialer, og derfor kan det blive en dyr og besværlig omgang med beskadigede rør.

Skade på varmerør er nemmere at opdage

En utæthed på et vandrør kan være svært at opdage, da de færreste holder jævnligt øje med vandmåleren. Til gengæld er det ofte nemmere at opdage, når et varmerør er beskadiget. Det skyldes, at du i så fald vil skrue mere og mere op for varmen. Hvis det derfor er tilfældet, at du pludselig skal skrue langt mere op for varmen end du plejer, bør du undersøge varmerørene.

Derfor kommer der utætheder på dine rør

For det første er rør ikke designet til at holde for evigt. Derfor kan det skaderne godt opstå som følge af ældning. Men skaderne på rørene kan også skyldes en forkert konstruktion. Der er også mange skader der opstår som følge af frost. Derfor kan det også være en god idé at tjekke dine rør jævnligt, når der er frostgrader. Desto hurtigere du opdager en skade, desto bedre.