Udskiftning af gamle vandrør pris

1 – Giv kort beskrivelse af opgaven
2 – Indtast dine kontaktoplysninger
3 – Vælg det bedste tilbud 😎


Vandrør er de rør der leder rent vand fra dit vandværk og til din bolig. Det er de vandrør der leder det rene vand rundt i boligen og som blandt andet sikrer at du kan åbne for vandhanen og tappe rent drikkevand. Du kan ikke selv udskifte de gamle vandrør i eller nær huset. Alt rørarbejde skal udføres af en autoriseret VVS-installatør. Hvis du oplever utætheder eller blot ønsker at udskifte de gamle tærede vandrør i huset, så skal du handle hurtigst muligt.

Når dine vandrør er gamle og utætte

Først og fremmest, vil det at have et utæt vandrør kunne ses på din vandregning fra forsyningsselskabet. Derudover kan det at have utætte vandrør have betydning for boligen. Det er et problem der kan give følgeskader op omgivelserne og de materialer der er deromkring. Det kan være svært at opdage hvis der skulle være et mindre hul på de gamle vandrør. I den sidste ende, vil et utæt vandrør have stor betydning for de penge du bliver nødt til at lægge ud i reparationer og vandtab.

Årsagen til utætte gamle vandrør

Der kan være flere årsager til at de gamle vandrør bliver utætte. Det er vandrør hvoraf materialet først og fremmest ikke har en uendelig lang holdbarhed og vil tære med tiden og blive mindre modstandsdygtig overfor huller eller skader. Det kan også være at dine vandrør i tidernes morgen er installeret med en forkert konstruktion eller at vandrørene har lidt under frostsprængninger der fører til lækager så snart at vandet igen tør op. Hvis du er i gang med en større ombygning eller renovering der kommer i forbindelse med dine gamle vandrør, kan skader som følge deraf også betyde en større sandsynlighed for huller. Det vil oftest være i samlinger at utæthederne opstår.

Hvad er prisen for at udskifte de gamle vandrør?

Det kan ikke siges præcis hvor meget det vil koste dig at udskifte de gamle vandrør med nye. Det kan være at det kun er nødvendigt at skifte en mindre strækning af de gamle vandrør eller at du har et ønske om at udskifte vandrørene i hele huset. Hvis du har utætheder i dine vandrør, er det første du skal gøre at kontakte din forsikring, der eventuelt kan dække skader som følge af vandtab. Ellers vil det være en fordel at kontakte flere autoriserede VVS-installatører, der kan give dig en pris på det arbejde du ønsker udført.

Vi vores samarbejdspartner kan du forkorte processen med at finde den konkrete pris på opgaven. Du skal bare beskrive din opgave, og så kan du på kort tid få konkrete prisforslag på, hvad det vil koste dig at få udført opgaven af en autoriseret VVS-installatør. Det er nemt og hurtigt, gratis og uforpligtende. Det er en god idé at gøre, hvis du gerne vil være sikker på, hvad det kommer til at koste dig, inden du hyrer en VVS’er til opgaven. Så skal du ikke kaste dig ud i det, i blinde.