Udskiftning af faldstamme pris

Det er ikke sikkert du giver det nogen som helst tanke, så længe det virker. Men alle afledninger af vand fra eksempelvis køkkenvasken, brusebad eller toilet, løber gennem det man kalder en faldstamme. Til trods for at faldstammerne er lavet i samme materiale, er der stor forskel mellem holdbarheden for en faldstamme der eksempelvis afleder vand fra toilettet eller køkkenvasken. Uanset hvad årsagen er til, at du skal have udskiftet din faldstamme, skal du kontakte en autoriseret VVS-installatør.

En VVS-installatør skal udføre udskiftningen af din faldstamme

Det at udskifte en faldstamme er først og fremmest et større arbejde der kræver kyndige hænder. Hvis du har behov for udskiftning af en eller flere faldstammer i dit hjem, skal du kontakte en autoriseret VVS-installatør. I forbindelse med udskiftningen af din faldstamme, vil der med stor sandsynlighed opstå et behov for både maler og eventuelt tømrerarbejde. Det er opgaver du som udgangspunkt kan klare selv, for at spare nogle penge, men det er også en mulighed at få hjælp fra professionelle.

Prisen på udskiftning af en faldstamme varierer, alt efter hvilket firma du vælger at bruge. Du kan altid indhente priser og tilbud fra forskellige fagmænd, så du kan finde den bedste pris.

Overvej om din nye faldstamme skal være rottesikret

Det er ingen hemmelighed at rotter ynder at være i kloaksystemerne. Det er muligt at rottesikre din faldstamme og et bestemt anbefalelsesværdigt, hvis den alligevel skal udskiftes. Det er en effektiv måde at holde rotterne på den anden side af huset. Der er flere muligheder for at få en rottesikret faldstamme så tag en snak med din VVS-installatør, når du alligevel indhenter et tilbud, så du kan finde den helt rette løsning til dig hjem, uden rotter.

Du kan renovere din gamle faldstamme

Det er ikke nødvendigvis en udskiftning af faldstammen der er den rette løsning for dig. Det er muligt at renovere den nuværende faldstamme effektivt. Hvis den er placeret et sted der er tilgængeligt, kan du forlænge faldstammens levetid en smule ved en renovering. Det er igen en god ide at kontakte en autoriseret VVS-installatør, der kan rådgive dig omkring de muligheder du har for din faldstamme og som kan være med til at vurdere om det kan betale sig at renovere faldstammer i stedet for at skulle udskifte den. En renovering af den nuværende faldstamme kaldes en strømpeforing, hvoraf der sprøjtes plastikmateriale ind i rører, der styrker og tætner faldstammen. Det er en løsning der er ideel, hvis der er enkelte,mindre skader på faldstammen, af den ene eller den anden årsag.