Udskiftning af WC pris

Der kan være flere gode grunder til at få udskiftet dit wc. Måske fungerer det ikke så godt længere? Eller måske er du i gang med en renovering af dit badeværelse? Det kan også være, at du bare gerne vil have et nyt og mere moderne wc. Uanset grunden kan du i hvert fald sagtens få udskiftet dit wc.

Hvad koster en udskiftning af wc’et?

Når du skal have udskiftet dit wc, vil prisen være summen af toilettet, de anvendte materialer til monteringen samt VVS’erens løn. Derfor er det heller ikke til at sige helt præcis, hvad det vil koste at få udskiftet dit toilet. Prisen vil nemlig variere fra opgave til opgave. Hvis du har kendskab til VVS, kan du selvfølgelig spare nogle penge på selv at udskifte toilettet.

Må jeg selv udskifte mit wc?

Du må gerne selv udskifte dit wc så længe, at du ikke ændrer på de faste VVS-installationer. Hvis du derfor selv kan lukke for vandet og montere toilettet korrekt, er der intet ulovligt i selv at udføre opgaven. Hvis monteringen af det nye wc kræver en ændring i VVS-installationerne, må du dog ikke selv gøre det. Den ene undtagelse hertil er selvfølgelig, hvis du selv er autoriseret VVS’er.

Fordelen ved at vælge en autoriseret VVS’er

Den største fordel ved at lade en autoriseret VVS’er udskifte dit wc er, at du ved opgaven bliver løst ordentligt. Hvis du selv vil udskifte dit wc, kan du risikere, at du laver nogle fejl. Fejlene kan så resultere i, at du alligevel skal have en VVS’er ud. Hvis du er særligt uheldigt, medfører dine fejl også forskellige følgeskader. De kan også blive dyre at reparere. Derfor vil det oftest være den bedste løsning, hvis du får en VVS’er til at foretage udskiftningen for dig.

Få hurtigt udskiftet dit toilet

En anden fordel ved at vælge en VVS’er er, at vedkommende ofte kan udskifte dit toilet på blot én dag. Hvis du ikke har lyst til at undvære adgangen til et toilet en hel dag, kan du ofte aftale med VVS’eren, at han eller hun kommer, når du skal afsted på job. På den måde kan du bare lukke VVS’eren ind, og så selv tage af sted på job og fortsætte med dine almindelige gøremål. Når du så kommer hjem igen, vil dit nye toilet være installereret. På den måde undgår du at skulle undvære toilettet i flere timer. Du undgår også de eventuelle støjgener, som et toiletskift kan medføre.